Om oss

Verksamheten startades i nuvarande lokaler på södra industriområdet i Lenhovda i januari 1994. Två år senare, 1996, blev vi ett helägt dotterbolag till Spegelsliperiet Lindberg & Co AB, som är verksamma inom glasindustrin. Från 2006  fram till maj 2016 ägdes Lenhovda Möbel AB av Lindbergarna AB. Den 2 maj 2016 förvärvades verksamheten av Anders Samuelsson, Mattias Åberg, Anders Ekström och Emil Samuelsson och företaget bytte namn till LMAB Småland AB.

Trä & Glas – de är som ler- och långhalm.
Hos oss får du båda på ett bräde!

Vi månar om miljön

Skogen är vår råvara. Därför är det också självklart att jobba målmedvetet och systematiskt med att se till att vår verksamhet lever upp till samhällets, dina och våra egna krav på ren luft, rent vatten, gröna ängar och friska skogar.

Vi källsorterar naturligtvis. Vi bedriver också tillståndspliktig verksamhet enligt miljöbalken. Tillståndet reglerar bland annat mängd utsläpp till luft, förbrukning av lösningsmedel och bullernivåer. Vår verksamhet uppfyller idag de villkor som finns i tillståndet.

Trippel-A Rated sedan 2005

Sedan 2005 är vårt företag Trippel-A rated. Soliditets rating av oss visar våra leverantörer och kunder, befintliga som potentiella, att vi är ett stabilt företag. Därmed ökar tryggheten för alla parter. Ratingen är ett bevis på att företaget är välskött, att vi har nöjda kunder, arbetar bra med leverantörer och är kreditvärdiga.