Anslagstavla

Information och nyheter från LMAB

Trevlig midsommar!

Vi önskar kunder, leverantörer och personal en riktigt trevlig midsommar!

Läs mer

Julledigt!

Det närmar sig jul och vi tar snart julledigt. Vi stänger kl. 11.00 onsdag 23 december och är åter torsdag 7 januari 2021. Vi önskar personal, kunder och leverantörer en härlig och säker Jul och Nyår trots de rådande omständigheterna. God Jul & Gott Nytt År!       

Läs mer

Ny spånanläggning!

Nu investerar vi igen! Vi kommer inom kort att installera en ny spånanläggning som ett led i vårt “hållbart företagande” där vi även gör andra investeringar som att byta ut all belysning på företaget till mer energibesparande belysning. Vecka 36 ska anläggningen transporteras hit och börja installeras. Detta innebär en stor besparing för företaget i…

Läs mer

Midsommar!

Vi önskar kunder, leverantörer och personal en riktigt trevlig midssomar!

Läs mer

Ny CNC maskin!

Nu utökar vi maskinparken med ytterligare en maskin som kommer att installeras under september månad. Det är en 5-axlig CNC maskin av modell HOMAG Centateq P-310 som kommer att vara till stor hjälp i produktionen då den kan göra lite mer avancerade arbeten än våra tidigare maskiner.    

Läs mer

SEMESTER!

Vi har semesterstängt V. 28-31. Varmt välkomna tillbaka måndag 5 augusti, då kör vi igång igen efter lite vila och förhoppningsvis lite sol & bad.

Läs mer

Midsommar!

Vi önskar personal, kunder och leverantörer en riktigt trevlig midsommar!

Läs mer

Lacklinjen

Nu gör vi oss av med vår gamla lacklinje och installerar en ny! Ett stort projekt som tar några dagar och mycket arbete för många olika hantverkare. Vi väntar med spänning på att få se den nya maskinen i full gång.

Läs mer

UTBYGGNAD

  Nu är bygget av vårt nya lager/utlastning i full gång och beräknas vara klart i månadsskiftet mars/april.

Läs mer

Jul hos LMAB

Det nalkas mot jul och snart tar vi lite julledigt! Vi stänger kl.12.00 den 14 december och är åter den 7 januari 2019. Vi önskar personal, kunder och leverantörer en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!  

Läs mer