Anslagstavla

Information och nyheter från LMAB

SEMESTER!

Vi har semesterstängt V. 28-31. Vi kör igång igen måndag 7 augusti, då ni är varmt välkomna tillbaka. Vi önskar alla en riktigt härlig sommar!

Läs mer

GLAD PÅSK!

Vi önskar alla en riktigt Glad Påsk och hoppas på en fin påskhelg med mycket sol!

Läs mer

Ny sprutautomat!

Nu utökar vi lite! Ytterligare en sprutautomat ska installeras under Vecka 6. Det är en Makor Robostart M

Läs mer

SEMESTER!

Vi har semesterstängt V. 28-31. Varmt välkomna tillbaka måndag 8 augusti, då kör vi igång igen efter lite vila och förhoppningsvis mycket sol & bad. Vi önskar alla en riktigt härlig sommar!

Läs mer

Högtryck innan semestern!

Här är det fullt ös som alltid när det ska vara en längre ledighet 🤭 Vi kämpar för fullt med att få allt klart innan vi går på semester. Vi jobbar till lunch fredag den 8 juli då vi avslutar med en semesterfest, innan 4 veckor välförtjänt ledighet!

Läs mer

Trevlig midsommar!

Vi önskar kunder, leverantörer och personal en riktigt trevlig midsommar!

Läs mer

Julledigt

Det närmar sig jul och vi tar snart julledigt. Vi stänger kl. 11.00 onsdag 23 december och är åter måndag 3 januari 2022. Vi önskar personal, kunder och leverantörer en härlig Jul och Nyår! God Jul & Gott Nytt År!       

Läs mer

Trevlig midsommar!

Vi önskar kunder, leverantörer och personal en riktigt trevlig midsommar!

Läs mer

Julledigt!

Det närmar sig jul och vi tar snart julledigt. Vi stänger kl. 11.00 onsdag 23 december och är åter torsdag 7 januari 2021. Vi önskar personal, kunder och leverantörer en härlig och säker Jul och Nyår trots de rådande omständigheterna. God Jul & Gott Nytt År!       

Läs mer

Ny spånanläggning!

Nu investerar vi igen! Vi kommer inom kort att installera en ny spånanläggning som ett led i vårt ”hållbart företagande” där vi även gör andra investeringar som att byta ut all belysning på företaget till mer energibesparande belysning. Vecka 36 ska anläggningen transporteras hit och börja installeras. Detta innebär en stor besparing för företaget i…

Läs mer